Natuurlijk Fit Exloo

Welkom

In september 2013 is de start gemaakt met Natuurlijk Fit Exloo. Nadat ik ben gestopt met wedstrijdschaatsen ben ik door gegaan met het geven van schaatstraining aan kinderen en volwassenen.

Vanuit het dorp kwam er af en toe vraag naar begeleiding in schaatsen maar ook in conditietraining. Hiermee zag ik de kans om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Met een hele duidelijke doelstelling. Er moet verantwoord worden gesport en iedereen moet mee kunnen doen!!! 

Op ons agrarisch bedrijf is een sportruimte gerealiseerd in de voormalige koeienstal. Naast de sportruimte wordt het erf gebruikt om ook buiten actief te kunnen zijn tijdens de conditielessen.

Naast de conditielessen geef ik ook spinninglessen. Als schaatser heb ik altijd veel op de racefiets getraind. Om de winter door te komen is spinning een mooie oplossing. Leuke muziek zorgt ervoor dat binnen fietsen niet saai wordt.

Naast een rugzak vol eigen ervaring ben ik gediplomeerd Personal Trainer en spinninginstructrice.

Tot slot wil ik graag benadrukken dat ieder met een eigen doelstelling bij Natuurlijk Fit Exloo terecht kan en vooral plezier beleeft aan het sporten.

Martine

Lesrooster

 

 

 

 

 

 

 Natuurlijk Fit Training

 

Maandag      9.00 uur (locatie Oringerzand)

Dinsdag        19.45 uur

Woensdag   9.00 uur

Donderdag 19.30 (bij te grote groep aanbod van 2 lesuren 19.00 en 20.30 uur)

 

Core Stability  (rompstabiliteit) en Kracht

 

Maandag      18.30 uur

 

Kracht en Cardio

 

Dinsdag        18.30 uur (m.i.v. 1 oktober 2019)

 

Spinning

Maandag      19.45 uur

Dinsdag        18.30 uur (1 oktober tot 1 april)

Woensdag   19.30 uur (1 oktober tot 1 april)          

Donderdag  9.00 uur